Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 385.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 Min
Pepata di cozze
45 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Linguine allo scoglio
40 Min