![Bucatini con le canocchie Bucatini con le canocchie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0720632e2466c581ebcd4a321d10fbca/Derivates/bdb00a74a45d1f945253188294ce4db74d8ec060.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 385.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Rosa di Parma
1 Std. 10 Min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1 Std.
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min