Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di cipolle bianche a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, sedano, sedano rapa...), tagliate a pezzi (1-2 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 25 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di fagioli bianchi in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1sa 15 dk
Panna lime e nocciole
5 Min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30 dk
Menù: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
2sa
Cavolfiore tikka masala
30 dk
Insalata di orzo con arance e mandorle
50min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2 Std. 45 Min
Tortellini in brodo vegetariani
2sa
Brodo di gallina
4h 10min