Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
- 300 g di cimette di cavolfiore
-
140
g di scamorza affumicata a pezzi
of 140 g di Gruviera a pezzi - 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2556 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta e piselli
35min
Riso, verze e luganega
40min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 dk
Pasta e patate con provola
1h
Parmigiana di cavolfiori
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min