Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
of 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Sformato di pasta al tonno
30min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta feta e pomodorini
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Pasta al forno veloce
45min