Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 727.2 mg
Alternatieve recepten
Pasta panna e salmone
30min
Linguine allo sgombro
30min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35 Min
Spaghetti alle vongole
4ωρ. 40 λεπτ.