Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 727.2 mg
Alternatieve recepten
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1 Std.
Spaghetti alla busara
30 min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 Min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Linguine allo scoglio
40 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.