Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di broccoletti, precedentemente lessati (vedere consigli) e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 320 g di pasta corta a piacere
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza a cubetti
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673.8 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 765.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Pasta pasticciata
2h
Pasta ‘ncasciata
1h 55 min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Pasta al pesto di fagiolini
30 min