Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 80 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fette
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2165.8 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1345.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Spaghetti di vetro saltati con verdure (TM6)
1h 45 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti al tonno
40min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min