Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi champignon a metà
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di dado per brodo di pollo
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di cosce di pollo disossate, senza pelle
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636.6 kJ / 389.7 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1753 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min
Pollo in umido ai funghi
50min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1 godz. 30 min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Cosce di pollo in salsa speziata di pomodori verdi
1 godz.
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6 godz. 30 min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 Std. 45 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.