Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Risotto carciofi e speck
40min
Linguine allo scoglio
40min
Involtini di pesce spada all'arancia
45min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Linguine al nero di seppia
45min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min