Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Risotto al nero di calamari
40min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55p
Pennette con spada e melanzane
50min
Linguine al nero di seppia
45min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Penne al ragù di polpo
1u.
Fumetto di gamberi speziato
35min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Linguine allo scoglio
40min