Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Pesto alla trapanese
20 min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Linguine al nero di seppia
45min
Fumetto di gamberi speziato
35 Min