Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di pangrattato
- 40 g di olive verdi denocciolate
- 40 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale sciacquati
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ peperoncino piccante fresco
- 20 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 350 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2499.3 kJ / 597.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 85.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 226.7 mg
Alternatieve recepten
Entrecote con risotto ai funghi
Geen beoordelingen
Linguine allo sgombro
30 Min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Spaghetti alla checca
40min
Fileja tropeani
2h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min