Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di pecorino semi stagionato, a pezzi
of 40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP semi stagionato, a pezzi - 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di fettine di vitello
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla a pezzi
- 500 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 702 kJ / 167.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 669.7 mg
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Cotolette di spinaci
1 Std.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Frittelle di carciofi
45 Min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Rotolo di frittata
45 Min