Pappardelle invernali zucca e funghi
TM6

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.2 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino, a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1821 kJ / 435.3 kcal
Eiwitten
16.3 g
Koolhydraten
63.3 g
Vetten
14.5 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
5.8 g
Natrium
1.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten