![Pasta cremosa ai gamberi e bietole Pasta cremosa ai gamberi e bietole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/794B137C-612A-43D1-B6E7-58950637ED76/Derivates/956839de-d3bc-4b03-89b0-6545c680127e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di foglie di coriandolo, fresche
- 200 g di panna, qualsiasi tipo
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 350 g di pasta secca tipo penne
- 300 g di gamberi crudi sgusciati
- 70 g di bietole a fette (0,5 cm)
- 50 g di crescione, solo le foglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1ч. 20 мин.
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 мин.
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Risotto alla crema di spinaci
40 мин.
Sformato di pasta al tonno
30 min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1ч. 20 мин.
Spaghetti al tonno
40 мин.
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Pasta broccoli e acciughe
40 мин.