Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di foglie di coriandolo, fresche
- 200 g di panna, qualsiasi tipo
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 350 g di pasta secca tipo penne
- 300 g di gamberi crudi sgusciati
- 70 g di bietole a fette (0,5 cm)
- 50 g di crescione, solo le foglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Pasta integrale menta e carciofi
40 min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3 Std. 30 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20min