Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
80
g di pancetta affumicata a cubetti
of 80 g di speck a cubetti - 80 g di provola a cubetti
- 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732.8 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 845.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta e patate con provola
1 godz.
Friarielli e salsiccia
50 Min
Bocconcini di broccoli e formaggio
1 godz.
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Polpette di pane
30min
Pasta al forno veloce
45 Min
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.
Ziti al forno ragù e speck
1 godz.
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30min
Lasagna ai quattro formaggi
1 godz. 30 min
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min
Pasta al forno classica
1 godz. 30 min