Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1137.1 mg
Alternatieve recepten
Pasta alla ionica
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Fileja tropeani
2h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min