Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1137.1 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 dk
Pasta panna e salmone
30 dk
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 dk
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 dk
Risotto alla carbonara
2sa
Spaghetti alla checca
40min
Linguine allo sgombro
30 dk
Pasta alla carcerata
30 dk
Pasta alla ionica
30 dk
Pasta alla gricia
30 dk