Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 Std.
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Lasagne funghi e salsiccia
1 godz. 40 min