Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandorle pelate (TM6)
5min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35min
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Caponata (TM6)
1h 30min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30min