Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di funghi porcini freschi a metà
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 782.9 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Peperoni insaporiti (100 g)
15 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 dk
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1 Std. 50 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Melanzane insaporite (200 g)
30 dk
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Carote insaporite (100 g)
10 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Melanzane insaporite (400 g)
35min