Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 75.3 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 739.2 mg
Alternatieve recepten
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Insalata di polpo e patate
2h
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Cous cous con moscardini e olive
1h
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Pepata di cozze
45 Min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1h
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Polpo alla Luciana
1h 30min