Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 75.3 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 739.2 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Pepata di cozze
45min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Sautè di cozze e vongole
40p
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Geen beoordelingen
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Geen beoordelingen
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40p
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 Std. 20 Min
Bisque
2h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h