Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al formaggio
- 100 g di maionese (vedere consigli)
- 120 g di panna acida
- 50 g di latte
- 60 - 100 g di formaggio erborinato, a pezzi (3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa piccante
- 180 g di burro a pezzi
- 90 g di miele
- 375 g di salsa piccante (vedere consigli)
Alette di pollo
- 2000 g di ali di pollo
- 20 g di farina di riso
- 20 g di paprika dolce o affumicata
- 10 g di sale
- verdure miste a bastoncini (es. sedano, carote, cetrioli, ecc.), a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2342.3 kJ / 559.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 43.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1118.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 godz.
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Stinco di maiale con patate
2 Std.
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Frullato verde
10 min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 godz.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 godz.