Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di zucca trombetta a pezzi (2-3 cm)
- 2 foglie di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
- 320 g di pasta secca corta, formato a piacere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di foglie di salvia fresca, lavate
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 82.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Pasta patate e provola
55min
Pasta e piselli
35 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta ceci e pancetta (Bimby Friend)
45 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Spaghetti di zucchine alla carbonara
40 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.