Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 905.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Zavata carsolina
5 Std.
Patate schiacciate al forno
1sa
Paccheri zucca e provola
45 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3sa
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Spaghetti alla Nerano
30 dk
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1sa
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 dk
Frittata di pasta avanzata
25 dk