Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 841.9 mg
Alternatieve recepten
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pasta al pesto di prezzemolo
20 min
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Risotto alla carbonara
2h
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 Min
Riso in cagnone
45 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Pasta alla carcerata
30 Min