Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- acqua q.b.
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di penne rigate
- 10 g di lemon grass a pezzi
- 20 g di burro, a pezzi
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 limone a spicchi, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193.4 kJ / 524.2 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 2740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta panna e salmone
30min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta alla carcerata
30min
Spaghetti alla carbonara
35min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min