Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3241.8 kJ / 774.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1334.3 mg
Alternatieve recepten
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Pasta panna e salmone
30 Min
Rotolo di frittata
45min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla checca
40min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min