Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 105 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 1500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, a pezzi (3 cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
- 45 g di farina tipo 00
- 200 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
-
1
cucchiaino di origano secco
of 1 cucchiaino di origano fresco - 2 - 3 foglie di alloro fresche
- 5 g di sale
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (3x4 cm)
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1889.8 kJ / 451.7 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 407.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Làciàditt (Frittelle dolci)
1 Std. 40 Min
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30 Min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Chifeletti
1h 30min
Barrette di frozen yogurt e fragole (TM6)
6h 10min
Pizza zucchine e spinaci (senza glutine)
Geen beoordelingen
Apple Cider Old Fashioned
50min
Caffè macinato
5min
Insalata arcobaleno
25 Min
Salsa dolce allo yogurt
10 min
Coppetta al caffè
2h 15min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min