Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 470.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Menù: Gnocchi con crema di zucchine e cocco; dessert yogurt e pere (Bimby Friend)
40min
Risotto ai carciofi
30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pesto di melanzane
10 min
Risotto carciofi e speck
40min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Pasta integrale con crema di fave
40min