Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 470.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri zucca e provola
45min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Spaghetti broccoli e noci
40min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Pasta radicchio e pancetta
30 min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Calamarata con crema di peperoni
30 min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25 min