Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 470.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto mandorle e basilico
10 Min
Pasta integrale con crema di fave
40 min
Gnocchi di patate con zucchine
20 min
Risotto alla lattuga
30 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Pesto di melanzane
10 Min
Pasta integrale menta e carciofi
40 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 min
Risotto ai carciofi
30 min