Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi champignon freschi, a fette
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 0
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6289.3 kJ / 1503.3 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 130.4 g
- Vetten
- 87.1 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2173.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Lasagne ai funghi
2h
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Lasagne alla bolognese
2 godz. 15 min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Linguine allo scoglio
40 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h