Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi champignon freschi, a fette
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 0
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6289.3 kJ / 1503.3 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 130.4 g
- Vetten
- 87.1 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2173.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2sa 30 dk
Lasagne salsiccia e mozzarella
1sa 40 dk
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1sa
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1sa 20 dk
Cannelloni di carne
2 Std.
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Tagliatelle al ragù
1h 10min