Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino mediamente piccante, a rondelle (optioneel)
- 1 spicchio di aglio
- 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
- 330 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di pasta secca, tipo calamarata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olive nere denocciolate
- 150 g di Provolone piccante a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362.6 mg
Alternatieve recepten
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Barchette feta e bietole
2 Std.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 Min