Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino mediamente piccante, a rondelle (optioneel)
- 1 spicchio di aglio
- 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
- 330 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di pasta secca, tipo calamarata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olive nere denocciolate
- 150 g di Provolone piccante a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362.6 mg
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 Std. 40 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 Min