Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo pomodoro e ricotta
1hod.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Sugo al tonno
45 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1hod.
Sugo all'amatriciana
50 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo classico
55 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 Min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min