Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (optioneel)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 70.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 802.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Risi e bisi
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Riso e verze
1h 10min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Minestra di verze e patate
1h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min