Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1hod.
Carciofi trifolati
30min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Cicorie stufate
35 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Carciofi stufati
30min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min