Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Cicorie stufate
35min
Carciofi romani gratinati
45min
Fave in umido
1u.
Sgombri all'agro
1h 45 min
Cime di rapa stufate
55p
Fave al guanciale
35min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Melanzane ripiene
1u. 30min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Carciofi alla maremmana
40min
Peperoni ripieni alla barese
55p