Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Champignon ripieni al forno
1h
Carciofi stufati
30min
Calamari ripieni
1h 30min
Carciofi trifolati
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Fave al guanciale
35min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min