![Fave al guanciale Fave al guanciale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/266634C2-713D-4C7D-9129-63E291F9446E/Derivates/EE1C4249-B686-4F06-97A5-603D45052173.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 Min
Cocottine di uova con fave e piselli (per 2 persone)
50 Min
Pancotto fave e zucca
6 godz. 30 min
Favata sarda
1 Std.
Stufato di piselli e carciofi
45 分钟
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fave in umido
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min