Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 237 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1h
Carciofi trifolati
30min
Carciofi ripieni
50min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min
Zuppa di fave
50min
Cocottine di uova con fave e piselli
50min
Carciofi stufati
30min
Fave in umido
1h
Fagioli in umido
1h 30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min