Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 300 g di pasta fresca, tipo ravioli
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 2 - 3 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Sugo di spinaci veloce
30min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min