Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 300 g di pasta fresca, tipo ravioli
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 2 - 3 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Lasagne al nasello e spinaci
1h 30 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2h
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min