Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- 5 cuori di carciofo a spicchi
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- sale q.b.
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 2 uova
- foglie di basilico fresche q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min