Compatibele versies
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto a dadini (1-2 cm)
- 200 g di cuori di carciofo a spicchi
- 750 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo penne di ottima qualità
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min