Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di finocchietto selvatico, lavato ed asciugato
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
of 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2306 kJ / 51 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Penne alla puttanesca
35 min
Tagliolini alla molisana
1sa 30 dk
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1sa 30 dk
Rigatoni affumicati
25 min
Pasta alla carcerata
30 min