Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, pulito e a pezzi (1 cm circa)
- 690 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 240 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2128 kJ / 508.3 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Fusilli e melanzane
25 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne peperoni e noci
35 Min
Penne melanzane e menta
50min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min