Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di timo fresco, le foglioline
- 50 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cuori di carciofo
- 100 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- 300 g di pasta tipo penne
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min