Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 Min
Uova al funghetto
40 Min
Manzo con olive e peperoni
35min
Filetto ai funghi
1 Std.
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Bocconcini di tacchino e champignon
45min