Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Filetto ai funghi
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Involtini di carne al Varoma
40min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Pollo con salsa ai peperoni
55min