Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di salsiccia cruda, sgranata
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 10 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439.9 kJ / 582.8 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con ragù bianco e piselli
40 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 Min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min
Orecchiette speck e radicchio
35 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min