Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 - 300 g di mozzarella sgocciolata, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 350 g di pasta secca corta tipo maccheroncini
- olio per frittura
- 500 di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 dk
Spaghettini ai peperoni
50 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 dk
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 godz. 30 min
Spaghetti alla "Norma"
1 godz. 30 min
Pasta al forno classica
1 godz. 30 min
Pasta al forno veloce
45 min