Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 60 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 320 g di spaghetti
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 703.5 mg
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min