Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carote a dadini (circa 1 cm)
- 100 g di zucca a dadini (circa 1 cm)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo farfalle
- 100 g di Provolone a cubetti (1 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 dk
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Pasta risottata con zucca e piselli
40 dk
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 dk
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 dk
Penne risottate carciofi e zucca
40 dk
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 dk
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 dk
Penne risottate con verdure
35 dk