Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di tonno in scatola al naturale
- 100 g di peperoni rossi a listarelle
- 100 g di peperoni gialli a listarelle
- 100 g di peperoni verdi a listarelle
- 25 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di acqua
- 400 g di pasta secca tipo caserecce
- 1 cucchiaino di capperi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne risottate con verdure
35 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Penne risottate funghi e speck
40 min