Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di pinoli
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di pasta secca corta, a piacere
- 70 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti al vino rosso
30 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min