Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pomodori secchi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino interi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta tipo penne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate (optioneel)
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne risottate con verdure
35 min
Penne risottate funghi e speck
40 min