Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pomodori secchi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino interi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta tipo penne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate (optioneel)
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30 dk
Pasta tonno e olive
35 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Penne risottate con verdure
35 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 dk
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 dk
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min