Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 60 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati
- 60 g di vino bianco secco
- 4 pomodorini ciliegia tagliati in quarti
- 360 g di pasta secca tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3016 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min