Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 300 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 320 g di pasta corta, tipo tubettoni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Trofie pesto e champignon
30 dk
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Pipette primaverili
45 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min