Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50 dk
Pollo alla cacciatora
50 dk
Pollo ai peperoni
1sa 5 dk
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Pollo in umido ai funghi
50 dk
Scaloppine ai funghi
40 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Pollo, pancetta e olive
35 min
Salsiccia al primitivo
50 dk
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min