Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Involtini di vitello
35min
Involtini di cotica al sugo
1h 10 phút
Pollo alla cacciatora
50min
Manzo con olive e peperoni
35min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Scaloppine ai funghi
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Involtini di carne al Varoma
40min